Specialrens

Vi har mange års erfaring i fjernelse af stærke lugte

Komplet klargøring af bil

Specialrens

Har uheldet været ude tilbyder vi at dybderense, ozonbehandle og desinficere din bil. Vi kan stort set fjerne alle lugte; lige fra opkast, urin, fæces til røg og mug og andre ubehagelig dufte. Skimmel, bakterier, vira og mug kan elimineres helt – så effektivt er vores specialrens og ozonbehandling. Det er en proces og ved en “rygerbil”, vil der ofte skulle flere behandlinger til, da molekylerne har det med at sætte sig i luftkanaler – dvs. i mellemrummene af bilen og i isoleringen. Vores erfaring er, at vi som regel kan fjerne 90% af alle tilfælde.

Virker Ozon mod alle typer af lugte?

Da Ozon  nedbryder  kulstofkæderne i molekylet , som opbygger lugten, kan det i 90% af tilfældene lykkes at fjerne lugten. Ofte forsvinder lugten helt, men det kræver dog at ozonet får lov til at arbejde. Men ozon gør det ikke alene – luftfiltre i bilen skal skiftes, sæder skal løftes, og bagagerummet skal have hjulbrønden tømt. Jo grundigere rengøring .jo bedre og kan være et større stykke arbejde, men kan det “lugtes”, kan det også fjernes.

Kommer lugten igen?

I det øjeblik vi har dybderenset, brugt damp til at desinficere området, tæpperrenset og ozonbehandlet, er det sjældent at lugtene kommer igen, da vi går ind og fjerner de områder hvor lugtmolekylerne er. Ozon kommer ind alle steder – også i de små sprækker, under sæderne, i sæderne, gulve og himlen på bilen m.m.. Kort sagt kan man sige, at der hvor luften kommer ind – kommer ozonet også  ind og nedbryder molekylet uhyre effektivt. Nogle gange skal bilen stå i et par dage i ozonet for at nedbryde lugtmolekylerne endeligt.

Er Ozon behandlingen farlig eller skadelig?

Da ozon går ind og uskadeliggør de ildelugtende molekyler på en måde som naturen også gør er det ikke skadeligt. Dog anbefaler vi ikke at dyr, planter m.m. opholder sig i bilen, da koncentrationen af ozon under behandlingen er højere end det normale niveau. Med andre ord skal man være “Better safe than sorry”.

Coating af interiøret

Coating af interiøret vil automatisk lægge en hinde over for f.eks spildte væsker mv. og kan derfor være et perfekt supplement til vores specialrens, når bilen alligevel er renset helt i bund og det vil bestemt gøre fremtidige rengøringer af din bil nemmere og samtidig skåne bilens interiør. Hellere forebygge end at “behandle”. 

specialrens af bil