Rustarbejde og rustbehandling

Bevar din bils skønhed og levetid med effektivt rustarbejde og rustbehandling

Billigt Rustarbejde og rustbehandling

Til dig der har en ældre bil, hvor du ønsker at holde liv i den og få udbedret rust til billige penge!

Vi har mange års erfaring i rustarbejde og typisk kan vi hurtigt danne os et overblik, over hvad det vil koste og få det udbedret effektivt.

Vi kan lave alle former for rustarbejde. De biler vi typisk udfører rustarbejde på er ofte biler, der har en del år på bagen. Biler hvor paneler og skærmkanter har brug for en fornyelse. Her kan vi enten skære en del af panelet ud og svejse, grunde, spartle og male det op igen, eller skifte hele panelet. Det hele kommer han på dit budget. vi tilbyder altid den billigste løsning i forhold til dit budget og forventninger.

Hvad koster Rustarbejde?

Vi kan udføre “Cowboy tricks” på den gode måde, så rustarbejdet bliver lavet godt, billigt, og ordentlig. Vi laver rustarbejde, som holder i årevis. Alt afhænger i sidste ende af dit budget, dine ønsker og formålet med rustopgaven – Er det en bil, der skal holde nogle år mere eller er det en bil, der skal have udbedret rusten, for at gå gennem syn?

Hvornår er det bedst, at få rust lavet.

Det kan ofte svare sig, at udbedre rust, inden det får lov til, at brede sig. Vi er professionelle og har lavet rust på et utal af biler gennem tiden. Derudover foreslår vi en undervognsbehandling for at beskytte og bevare din bil rustfri.

Skræddersyet rustarbejde

Rustarbejde er individuelt. Ofte er vi nødt til at se opgaven, før vi kan komme med et kvalificeret svar og give en korrekt pris på opgaven. Beskriv gerne opgaven i kontaktformularen. Hos Autonsj finder du ingen standard løsninger, men vi sørger for at tilpasse opgaven biligst muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten. 
Vi har lavet komplette istandsættelser af ældre veteranbiler og små reparationer – så alt kan laves.

Vil en ældre bil, have godt af rustbeskyttelse?

Det korte svar er “Ja”. Det danske vejr med det fugtige klima og saltede veje  gør, at det slider ekstra på bilen og dens undervogn. Især salt er en accelerator for rusten på dit køretøj, da det går ind og oxiderer metallet hurtigere.

Hvad hvis I finder rust i min undervogn?

Med vores mangeårige erfaring ved vi hvor rusten gemmer sig i de forskellige bilmodeller. Det betyder, at når bilen er på liften, bliver den inspiceret.
Derefter sker der en nedvaskning af undervognen, hvor skidt, fedt, og snavs fjernes. Opstår der synlig rust tager vi os af det.
Det kan enten, være ved, at slibe det overfladiske rust væk og give det en forsegler, der går ind i metallet og hindrer at rusten breder sig. I andre tilfælde skærer vi det rustne område væk og svejse nyt metal i.
Derefter primes hele undervognen, hulrum, vanger, paneler. Til sidst gives et beskyttende lag rustbeskyttelse.
Denne proces med ventetid, og tørring mv. tager lidt længere tid end en almindelig undervognsbehandling.

Synlig rust

Ser vi efter endt inspektion af køretøjet, at rusten har et større omfang end først antaget og skal udbedres, tager vores pladesmed sig af dette.
Det behøver ikke at koste alverden og kan ofte laves billigt. Som sagt, alle løsninger kan laves og vi tilpasser altid opgaven i forhold til dit budget og hvad vi har aftalt. F.eks. er der ingen grund til at skifte et helt sidepanel, hvis rusten kan udbedres, ved at skære det angrebne område væk og svejse nyt på.
Det er det, vi kalder for budgetvenlige reparationer. Eller f.eks. hvis en skærmkant er rustet pletvis, kan dette udbedres, uden at svejse en helt ny skærm på. Alt afhænger af budget, tid og forventninger.