Lakforsegling

Polering og lakforsegling

Hvorfor skal man lakforsegle?

En bil uden lakforsegling er som et hus uden tag – Man kan sige at grunden til man lakforsegler er for at beskytte bilens lak og den Polering og klargøring som bilen har fået .

Lakforsegling er en beskyttende hinde der lægger sig hen over bilens lak og forsegler eller lukker om man vil den nøgne lak

Hvorfor skal man vælge lakforsegling

Hvilken lakforsegler skal jeg så vælge ?

Det kommer igen an på flere faktorer så som hvor længe man ønsker lakforseglingen skal holde ? Og hvad ens budget er til . Det er næsten et  “must ” at lakforsegle da alt det tidligere arbejde med vaske trin , claybar trin , og polerings trin vil være langt bedre beskyttet .

Kan det svare sig og lakforsegle

Hvis man ønsker længere holdbarhed så Ja! Hvis man ønsker og få mest muligt ud af sin Polering så Ja !.
Og hvis man ønsker mest for sine penge så afgjort Ja !

Hvad koster en lakforsegler?

Det er ikke fordi en lakforsegling behøves og være dyr omvendt kan man sige at det man giver for en lakforsegling “tjener sig ind igen “ i forhold til holdbarheden

Hvilke Muligheder har jeg og vælge mellem?

Hos Autonsj.dk går vi op i at det vi laver er holdbart , nemt og vedligeholde og skal kunne beskytte lakken længst muligt for færrest brugte kroner . Vi har derfor håndplukket flere valg som kan matches i forhold til dit budget og holdbarhed . Kort sagt vi har gjort det hårde arbejde og testet en del gennem tiden og nået frem til nedestående valg :

Crystal Lakforsegler

Denne lakforsegler indeholder krystal voks der opvarmes og påføres og ved nedkøling hærder lakforsegleren op i et “gitter “ og skaber en beskyttende hinde / Lakforsegler .

Uhyre effektivt og brugbart og på biler leveres dette som et tilvalg

– 500 kr for en lille bil
– 600 kr Mellem bil
– 800 kr Stor bil

Crystal Lakforsegleren er i samme serie som Keramisk Coating 9h dog med mindre styrke og holdbarhed men nok til og give en god holdbarhed som overhaler den traditionelle lakforsegler.

Ceramisk lakforsegling

Nu vi skridtet højere på stigen og her bruges samme teknologi med gitter strukturen der lægger sig som en beskyttende hinde over den nøgne lak , dog er molekylet i denne lakforsegler et forstærket molekyle og det betyder længere holdbarhed og beskyttelse af din bils polering .

Kunder vælger typisk denne Ceramiske Lakforsegler i forbindelse med at de har valgt en Soft coating , eller bare ønsker og skrue op for styrken og holdbarheden.