Coating og bilpleje af ny bil

Coating og bilpeje

Komplet klargøring af bil

Coating og bilpleje af ny bil​

Efter køb af ny bil anbefales det at få den coated kort efter afhentning for at minimere lakskader. Dette sparer penge, da coating og polering er mindre omfattende end ved hyppig vask. Coating kan anvendes på benzin-, hybrid- og elbiler. Leaser du, tilbyder vi speciel coating til indvendig beskyttelse og udvendig beskyttelse mod stenslag og ridser. Holdbarheden varierer, og vi skræddersyr coatingen efter din ejertid. Periodisk vedligeholdelse anbefales for at bevare den hydrofobiske effekt. Vi tilbyder coating med holdbarheder fra 1 år til flere år, herunder soft coating og 9h coating.

Spar penge

Inden du får din bil leveret så hør evt om der er mulighed for at du får bilen “som den er ” altså uden klargøring . På den måde kan du spare tusind vis af kr og levere den til Autonsj der så kan gå i dybden med den . Ofte har klargøringsmedarbejderen der arbejder for bilforhandleren kun begrænset tid til og polere en bil og gøre den klar til kunden , dette betyder ofte at arbejdet ikke er udført på samme måde og inden for de standarder Vi som klargøringsenhed mener er relevante , ofte ser vi at det faktisk tager tid og udbedre de swirvl mærker i lakken som bilen har fået efter en lyn klargøring fra forhandleren og dette tager tid og koster og udbedre før vi kan coate bilen .

Hvilke coatings bruger vi?

Vi har ingen leverandøraftaler eller er bundet op på et bestemt mærke og det betyder  at vi udvælger de coatings, som vi mener passer bedst til dit behov – ergo er du sikker på og få det bedste produkt i forhold til pris og holdbarhed.

Hvad betyder "Certificeringer i Coatinger"?

Kort sagt betyder det at vi kender til de produkter vi bruger og vi kender til deres udvikling over flere år , ergo ved vi også hvad vi arbejder med og hvordan coatingen reagerer – Ikke alle Coatings er f.eks skabt til det danske klima med kolde vintre , vejsalt , tøsne og her kommer vores mange års erfaringer ind , dels i forhold til påføring af coatingerne , men også hvordan de reagerer på lakken i de forskellige biler over tid –

Autonsj er certificeret i flere systemer og ligeledes har vi erfaring med lakudbedringer / ridser i lakken fra lakindustrien , en stor fordel for dig som kunde da det sikrer dig et højt fagligt kvalitets niveau .

Billig Coating af ny bil og klargøring

Pakken indeholder:

  • Bilens overflader dampes,renses og affedtes
  • Claybar sikrer små urenheder fjernes
  • Fjernelse af tjære og flyverust
  • Let maskine polering 1 trin
  • Keramisk coating
  • Holdbarhed fra 1-5 år vælges
  • Topcoating tilvalg
  • Fælge coates ( tilvalg )

    Priser fra 3.500 og opefter – tilvalg for poleringstrin , størrelse på bil , samt Coating valg .